Okej, nu har Theo börjat se spöken... På riktigt! Nu under kvällpromenaden
började han skälla, på ingenting, i höjd med vår ena grannes hus. Philip och jag trodde att det var typ ett rådjur där eller något sånt. Men det var bara han som inbillade sig. Och vi var INTE förvånade! *spöken och såna skumma varelser måste han skrämma bort! De ska minsann inte komma här och komma... (mutter, mutter)*. Och så började ju Diesel också skälla, hon visste inte vad hon skällde på men hon började skälla i alla fall, och Philip och jag blev SUPERRÄDDA !!! Men som tur väl var så hade vi ficklampa med oss (Philips idé, bara för att han är mörkrädd), så lyste vi åt det hållet de skällde, men vi såg inget. Så vi drog en enkel slutsats: Theo såg "spöken", så det var inget att oroa sig för ;-)
Snart kommer bilder på Tott med sin Campion- rosett, när jag fattar hur man ställer in blixt på kameran ;-D
 
Ledsen att jag inte har uppdaterat bloggen eller hemsidan på över ett år! Vi har haft supermycket att göra och har helt enkelt inte hunnit... Men på ett år har det ju hänt en hel del. Mamma har tränat och tävlat i viltspår med Tott, och nu har han blivit Champion, så numera heter han SE VCH Maalarigårdens Mr Groom Af Mikkel. Bild med rosetten kommer snart :-)
Mamma har gått en agilitykurs med Theo, något som han är superduktig på, men allt har ju sina nackdelar... ;-)
Nu har han börjat hoppa efter katterna, på andra våningen... Så de är iväglämnade "på foder". Än så länge går det bra!
Vi har flyttat också, om mamma inte redan har skrivit om det. Vi har flyttat ut på landet, till Mörarp. Theo trivs superbra och älskar att jaga fasanerna som kacklar utanför fönstret! Jobbiga är de... Men det blir säkert god kvällsmat! ;-)
Theo har även fått en kompis, sin 5-åriga moster Diesel! Min lilla kaksmula som jag ska ha som Juniorhandling hund och agilityhund. Kanske freestyle också!

Träningstips;
När man ska åka på viltspårprov, ha INTE med en tik som just slutat löpa, eller...
Ha inte en tik och en hane ihop innan provet.... Theo blev helt galen när det var dags!
Oj, detta blev ett långt inlägg!