Hejsan!
Nu i helgen var jag och mamma i Malmö på den stora hundtävlingen som är där. Vi åkte utan Tott, då bara anmälda hundar fick vara med. Smart tyckte vi ;-)
På lördagen, var det agility, och Malena skulle tävla med aussien Annie. Med spänning satt vi och väntade, och jag erkänner att jag hade velat åka hem och hämta Theo, och köra banan som stod där..! Det såg så kul ut!
Men så blev det inte, utan jag och mamma gick runt och kollade lite på utställningarna, och i alla montrarna, medan vi väntade på att Malena skulle starta :-)
På kvällen kom Martha med hundar; Nike och Idefix.

På söndagen åkte vi till Malmö igen, med Martha. Hon hade anmält Idefix till lydnaden, men deltog inte, utan miljötränade istället. Så alltså, på söndagen var det lydnad och utställning, och mamma och jag njöt av detta också :-) Då blev det ännu mer vandrande bland montrarna! På söndagen var det ju tollarnas tur att ställas, och jag och mamma satt där ganska länge och pratade med Marie Kinder. Jag insåg att Theo är ganska snygg ändå, FAST vi missade hanarna ;-)
När det var dags att packa ihop evenemanget, hjälpte jag till att packa ihop Orijens och Acanas monter, och fick en blå pläd (som Totti hade sagt till mig att han ville ha) som tack för hjälpen! :-D
Glad blev han för den när vi kom hem!

Jag ska
 
Hej igen!
Sorry för den sega uppdateringen, jag har haft mycket att göra... Säger vi..! ;-)
Nu har jag och Theo börjat träna agility, superkul, verkar han tycka!
Vi har 12 slalompinnar och 5 hopphinder, just nu har vi bara 4 slalompinnar uppe för att träna Theo på att vara fokuserad framåt, istället för på mig. Tips från coachen Malena :-D
För 3 veckor sedan var jag, mamma och Hunden hos grannen, som hade ställt upp en agilitybana, och bjudit in ett antal ekipage (hund och förare) för att köra ett riktigt pass; och Theo var SUPERDUKTIG, duktigare än jag trodde!

Dagen slutade med en riktigt trött tollare och nöjda ägare :-)
Uppdaterar