Nu har Theo träffat på sin första snö. Det var väldigt konstigt med det där som kom farande i luften, som fastnade i pälsen. Man kunde ju inte direkt fånga det heller... Efter ett tag blev det vitt på marken, och då började det roliga! Man kunde slicka upp den, och gräva i den, och hoppa lite grann. Och så gott det luktade:-)
När vi skulle gå kvällspromenad hade vi blivit invaderade!
Det hade dykt  upp hemska, lömska och opålitliga varelser lite överallt i kvarteret. De var dessutom inte där när man var ute förra gången... De stod helt stilla, vilket inte kändes normalt alls. Man var tvungen att skälla och morra på dem, och vänta tills husse och matte hade varit framme och tittat så de inte var farliga.
Husse och matte skrattade lite, och sa att de hette snögubbar och snart skulle försvinna. Hoppas kan man ju...
 
Jag har varit helt kass på att uppdatera bloggen! Ber om ursäkt för detta:-)
Vi har ställt ut Theo två gånger sedan jag skrev sist. En gång i Halmstad som resulterade i ett 1:a pris med följande kritik:
Välformat huvud. Vällagd skuldra. Knappt förbröst. Lång välvinklad överarm. Höjer ländpartiet i rörelse. Korrekt kors, men alltför lågt buren svans. Önskar längre steg.
Och i Växjö blev det ett 2:a pris med följande kritik:
Ngt smalt huvud. Tillräcklig hals. framskjutna skuldror. Bra kropp och kors. Tillräckliga vinklar. Bra benstomme.
Rör sig bra fram, ngt trångt och kort bak. Fina proportioner och ett trevligt temperament.
Utöver detta så har vi avslutat valpkursen och fortsatt med vardagslydnad. Det innebär lite mer störningar och mer läxor:-)
Theo och jag har dessutom börjat på Rallylydnad, som vi båda tycker är väldigt roligt!!